Gastenboek

 
Welkom in het gastenboek van Sweet Illusions

Wil je jouw ervaring met een van de diensten van Sweet Illusions delen?
Of wil je ons gewoon laten weten wat je van ons of onze website vind?
Dan kun je hier een berichtje achterlaten!
 
 

13 gedachten over “Gastenboek

 1. Wow ziet er goed uit. Nog even en de opdrachten zullen binnen stromen.Je hebt al zoveel geschminkt. Je bent super met kinderen (volwassenen ook natuurlijk) en voor sfeer kun je ook zorgen.
  Ik heb er alle vertrouwen in.
  Xxxx

 2. Aan te bevelen professionele schminkdame!!!!Hartstikke bedankt voor het mooie schminkwerk. De kids vonden het geweldig! Ruime keuze met plaatjes, allergievrije schmink en je bent erg goed met kinderen. Was helemaal top, volgend jaar weer!

 3. Bedankt voor de mooie bellypaint! Wat een prachtige herinnering aan de zwangerschap! Hartstikke mooi en hij bleef goed zitten. En ook de kinderen waren helemaal in hun nopjes met hun mooie schmink!

 4. Carmen, Sweet illusions, bedankt voor de geweldige middag dat je op het feest hebt verzorgd met het schminken van de kinderen. Ze vonden het zo mooi dat ze maar bij je terug kwamen in de rij om weer iets anders te schminken op een arm of een been. Zelfs de volwassenen vonden het zo mooi dat ze zelf ook wilde. Je hebt het prachtig gedaan. Echt een aanrader voor iedereen. Nogmaals super bedankt. Liefs astrid

 5. Sweet Illusions met speciale dank aan Carmen Wanga,
  Gisteren was de 1ste verjaardag van mijn dochter Istrey wat wij groot gevierd hebben. We kunnen Sweet-Illusions niet dankbaar genoeg zijn hoe ze onze gasten blij heeft gemaakt. Veel complimenten gekregen over hoe mooi alle kinderen zo uniek en zo apart en niet te vergeten zo snel gesminkt zijn!
  Het was niet een simpel leeuwtje of vogeltje, maar allemaal met zorg en artistiek prachtig gesminkt! Zodat de ouders ook vol trots rondliepen met hun wondertjes!
  Om deze reden is er veel vraag geweest naar de visitekaartjes die ik allemaal heb afgegeven.
  We bedanken sweet-illusions voor de hele goede samenwerking voor het omtoveren van Istrey`s feestje in een nog mooier feestje!
  Ook bedankt voor de snelle op en afbouw! En hoe jullie alles netjes hebben achtergelaten!
  Het was een hele prettige samenwerking!
  Dankjewel!!! 

  Istrey en haar mama Marife

 6. Hoi Carmen!
  Wat een prachtig verjaardagsfeestje hebben onze kids gehad! Met dank aan jou! Zelfs de volwassenen sloten aan voor een leuke (Halloween)schmink! In één woord: dank!
  Het feest is pas compleet, als Sweet Illusions is geweest!
  Groetjes, een blije moeder!

 7. Carmen, dankjewel voor de mooie bellypaint bij Vanessa! We hebben er heel veel enthousiaste reacties op gekregen. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.
  Uiteraard ook dank voor de gastvrijheid! Mede dankzij gastheer Jerry en zijn charmante assistente Lilly 😉

 8. Hoi hoi,

  Wat was het weer een mooie, leerzame en gezellige cursusdag.
  kan tot en met september weer flink gaan oefenen.
  Dank je wel weer.
  grt bianca

 9. Carmen bedankt weer voor de leerzame cursus ‘multicolor’. Heel erg leuk en inspirerend. Nu aan de bak met oefenen! Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *